Un an nou este un nou start și un timp pentru schimbarea atitudinii față de ce se întâmplă în jurul nostru.

Asadar te provocăm din nou! Ți-ai pus vreodată întreabarea “ce înseamnă un aparat electric vechi sau defect?”

colectare deseuri electrice cluj

Știai că aparatele electrice nu sunt fier vechi, indiferent dacă au în componența lor metal sau nu?

Un aparat electric cândva folositor ție și familiei tale are în componența sa metal, plastic și alte substanțe, dintre care unele toxice. Aceste componente sunt reciclabile și pot fi valorificate în întregime, dacă sunt colectate corespunzător. Astfel pot reintra în industria producătoare de aparate electrice. Cu alte cuvinte, din componentele aparatului tău se poate naște un aparat nou, care va ajunge într-o altă casă, fiind folositor altei familii.


Și atunci ce faci pentru a te asigura că aparatul tău este cu adevărat valorificat? Predai aparatul tău căruțașului sau strângătorului de fiare vechi sau decizi să soliciți un  serviciu de colectare autorizat , care este capabil să dovedească oricând ce s-a întâmplat cu aparatul tău printr-un mecanism care se numește trasabilitate?

colectare deseuri electrice cluj

Noi funcționăm după un act care ne reglementează modul în care ne desfășurăm activitatea, ne supunem legii și funcționăm într-un spațiu special amenajat, respectând normele impuse de lege. Mai mult decât atât, avem obligația de a preda mai departe aparatele fabricilor de reciclare și de a raporta rezultatele activității sale organelor abilitate. În acest scenariu nimic nu se pierde, nimic nu se aruncă, totul reintră într-un circuit al funcționalității și al bunul simț.

Care va fi povestea aparatului tau in 2022?

Citește mai mult aici. Trimite acum comanda pentru preluarea GRATUITĂ folosing formularul de mai jos:

Thanks for sharing!

colectare deseuri electrice cluj

Start nou la colectare!

Have a project for us?
Let's discuss it!