Cine suntem?

Pe noi ne știți deja, suntem The Green Project, o companie pornită din necesitate, dezvoltată prin pasiune și grijă pentru mediu.

Obiectivul nostru principal este colectarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) în vederea reciclării corecte a acestora.

În plus, alocăm resurse importante dezvoltării și implementării programelor de educație pe tema colectării selective și a reciclării.

Așadar, am lansat o platformă educațională dedicată reciclării: 

De ce Green UP?

Așa cum spuneam, Green UP este o platformă  dedicată proiectelor educative, de informare și de creștere a conștientizării importanței colectării și reciclării DEEE-urilor. 

Echipa noastră are peste 10 ani experiență în coordonarea de proiecte derulate în școli și instituții de pe plan local, prin PATRULA DE RECICLARE , de campanii de colectare și informare organizate în parteneriat cu autoritățile locale și de protecția mediului, cu sprijinul actual al OIREP Eco Positive.

Dezvoltăm și proiecte de CSR (Corporate Social Responsibility) alături de zeci de companii partenere.

TGP – The Green Project este participant oficial la International E – Waste Day – campania WEEE-FORUM și la WORD ENVIRONMENT DAY – campania United Nations Environment Programme (UNEP).

GreenUP este vocea noastră prin care vrem să ajungem la cât mai mulți oameni, cât mai multe companii și instituții, cât mai mulți copii, elevi și studenți, câți mai mulți părinți și bunici. Proiectele GreenUP sunt gândite ca acțiuni concrete pentru a asigura un viitor VERDE comunității din care facem parte cu toții.

GreenUP My SCHOOL

Este un proiect local de educație de mediu care conectează copiii cu natura și îi încurajează să lupte contra poluării, reunind două subiecte climatice de mare actualitate: conservarea biodiversității și gestionarea responsabilă a deșeurilor.

Obiective:

  • Implicarea într-un proiect prin care sprijinim elevii și școlile din județul nostru
  • Conștientizarea importanței colectării selective a deșeurilor electrice
  • Conștientizarea efectelor benefice pe care reciclarea le are asupra mediului și asupra ecosistemelor care riscă altfel să fie grav afectate
  • Încurajarea elevilor de a schimba lucrurile în bine prin propriul comportament, devenind astfel exemplu pentru ceilalți și pentru propriile familii
  • Dezvoltarea competenţelor de lucru în echipă
  • Incluziunea socială.

Parteneri în cadrul proiectului:

Parteneri locali:

Asociația Volens

partner educațional 

OIREP Eco Positive 

partner colectare DEEE

SISCOBAT

partner colectare DBA

ApiLand

Green Company

ADI Deșeuri Maramureș

Garda de Mediu Maramureș

APM Maramureș

APM Cluj

Inspectoratul Școlar

Județean Maramureș