Telefon:

0744 781 781

Email:

office@thegreenproject.ro

Județele în care operăm:

Cluj, Maramureș, Satu Mare, Sălaj

Trimite-ne un mesaj:

Întrebări frecvente:

DEEE înseamnă deșeuri de echipamente electrice și electroncie. Practiv, puteși preda orice se bagă în priză sau funcționează cu baterii, plus becuri și neoane și baterii sau acumulatori (mai putin baterii auto).

Serviciul de colectare a deșeurilor de la domiciul sau sediul companiei este gratuit.

Toate obiectele pe care noi le colectăm merg către reciclatori. Logisitca și cantitățile mari de deșeuri din depozite nu ne permit să facem o selecție a acestora. Dacă obiectele care nu vă mai sunt de folos considerați că pot folosi altor persoane, vă încurajăm să le căutați noi proprietari. 

Toate deșeurile colectate ajung în depozitul nostru unde sunt sortate pe categorii. Ulterior, acestea sunt transportate în condiții de sigurață către operatori care le pot procesa și recicla conform normelor și legislației în vigoare. Deșeurile electrice pot fi reciclate în proporție de 95%, iar ce nu se poate recicla trebuie distrus în anumite condiții, astfel încât să se prevină poluarea mediului.

Pe toate echipamentele electrice și electronice veți vedea un simbol cu o pubelă tăiată. Acesta vă avertizează că respectivele echipamente, odată scoase din uz, nu trebuie să ajung la gunoi. Mai mult, conform legislației în vigoare, este ilegal să aruncați aceste deșeuri la gunoi și puteți fi amendat. Motivul principal este că aceste deșeuri, odată ajunse la groapa de gunoi, au potențialul de a polua mediul (aer, pământ, pânză freatică), cu compuși chimici care ne pot pune viața în pericol. Prin debarasarea corectă nu numai că protejăm mediul în care trăim și implicit sănătatea noastră. dar refolosim materie primă pentru a diminua impactul asupra mediulu.

Nu! Echipa de colectare va prelua obiectele din locul indicat de dvs.