TERMENI ȘI CONDIȚII

Acest document se referă la condițiile în care poate fi utilizat website-ul www.thegreenproject.ro, oferit de TGP – The Green Project S.R.L, cu sediul social în Tăuții-Măgherăuș, str. 23, nr. 82, județ Maramureș, J24/1026/2021, cod unic de înregistrare RO36712336, email: office@thegreenproject.ro.

Vă rugăm citiți cu atenție acești termeni și condiții contractuale (Termeni & Condiții) înainte de a utiliza pagina de internet www.thegreenproject.ro.

Acceptarea Termenilor & Condițiilor
Utilizând acest site sunteți de acord în totalitate cu acești Termeni & Condiții, fără nicio altă restricție. Dacă nu sunteți de acord cu unul din punctele descrise, nu puteți utiliza acest site în niciun fel.

Serviciile TGP – The Green Project S.R.L.: www.thegreenproject.ro vă pune la dispoziție un site de prezentare care vă oferă posibilitatea de a vă informa cu privire la reciclarea corectă a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE), atât pentru persoane fizice cât și pentru instituții publice sau companii private. De asemenea, prin intermediul site-ului puteți plasa o comandă de ridicare gratuită a deșeurilor de la domiciliu sau sediul companiei, pe raza județelor Cluj, Maramureș, Satu Mare și Zalău.

TGP – The Green Project S.R.L acționează ca operator de colectare a deșeurilor, care ulterior sunt predate către reciclatori autorizați și raportate către organele statului abilitate. TGP – The Green Project S.R.L nu-și asumă nicio responsabilitate referitoare la procesarea efectivă a deșeurilor.

TGP – The Green Project S.R.L nu garantează că informația de pe site nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom depune tot efortul să corectăm erorile (corectabile) de îndată ce ne sunt aduse la cunoștință. 

Anulări/Modificări
În cazul în care doriți anularea sau modificarea unei comenzi plasate prin intermediul site-ului, este responsabilitatea dvs. de a informa în scris sau telefonic TGP – The Green Project S.R.L. despre intențiile dvs.

Utilizarea Site-ului
TGP – The Green Project S.R.L nu este responsabilă pentru aptitudinile Utilizatorului de a accesa ori utiliza Site-ul și nici pentru eșecurile generate de carența acestor aptitudini.

Obligațiile utilizatorului
Sunteți de acord să respectați următoarele obligații incluzând (fără a se limita):
>> aveți vârsta peste 18 ani
>> garantarea veridicității datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.
>> neutilizarea site-ului în scopuri speculative, a generării de comenzi false sau frauduloase
>> interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii
>> obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afișa, licenția sau reproduce conținutul site-ului cu excepția utilizării în scop personal și necomercial a unei singure copii a informației conținută în site.

Interzicerea accesului pe site
TGP – The Green Project S.R.L își rezervă dreptul de a vă interzice oricând accesul pe site fără o notificare prealabilă.

Responsabilitatea TGP – The Green Project S.R.L
TGP – The Green Project S.R.L nu este responsabilă pentru pierderile indirecte rezultate din prevederile acestui contract, din utilizarea defectuoasă a site-ului.

Legături către alte site-uri
Acest site poate conține legături către alte pagini web externe și operate de alte părți implicate. TGP – The Green Project S.R.L nu are niciun control sau asociere cu aceste pagini web și nu își asumă nicio responsabilitate în legătură cu acuratețea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale părțior implicate. Orice opinii referitoare la conținutul acestor pagini web externe vor trebui verificate cu site-urile respective.

Forța Majoră
TGP – The Green Project S.R.L nu este responsabilă în cazul petrecerii unor evenimente cauzate de forța majoră, care pot afecta preluarea comenzilor sau efectuarea unor evenimente comunciate. Evenimentele majore includ, dar fără a se limita, intervenții guvernamentale, războaie, incendii, inundații, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste sau acțiuni industriale, pandemii, embargou internațional, interdicții ale organelor de administratie publică etc.

Modificări asupra site-ului
TGP – The Green Project S.R.L poate modifica design-ul sau conținutul site-ului, inclusiv disponibilitatea furnizorilor, baza de date, precum și alte caracteristici ale site-ului, oricând consideră necesar, fără niciun fel de informare prealabilă sau ulterioară către utilizatori.

Copyright și marca înregistrată
Copyright-ul, drepturile de proprietate și conținutul site-ului aparțin TGP – The Green Project S.R.L. Materialul conținut pe site este proprietatea TGP – The Green Project S.R.L sau a afiliaților săi.

Confidențialitate
Termenii politicii de confidențialitate a TGP – The Green Project S.R.L sunt prevăzuți în Politica de confidențialitate a TGP – The Green Project S.R.L.

Modificari ale Termenilor și Condițiilor

TGP – The Green Project S.R.L își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza oricând Termenii și Condițiile referitoare la utilizarea acestui site, fără notificare prealabilă către utilizatori. Versiunea actuală a Termenilor și Condițiilor va fi afișată pe site din data în care modificările intră în vigoare. Continuarea utilizării acestui site dupa publicarea acestor modificări va constitui acceptul dvs. cu privire la aceste modificări.

Legea guvernantă
Acești Termeni și Condiții reprezintă contractul între utilizator și TGP – The Green Project S.R.L și este guvernat de legislația din Romania.