Campanie de colectare aparate electrice de ZIUA MEDIULUI în Cluj-Napoca

Primăria Cluj-Napoca împreună cu operatorul de colectare TGP – The Green Project lansează cu ocazia ZILEI MONDIALE A MEDIULUI o amplă campanie de informare, conștientizare și colectare a aparatelor electrice vechi, defecte, nefolositoare.

Campania se desfășoară în perioada 5 iunie–5 iulie 2023 și are 2 componente importante:

Colectarea de la domiciliu – pe întreaga perioadă a campaniei prin SERVICIUL PERMANENT DE COLECTARE adresat cetățenilor, dar și firmelor și instituțiilor publice deopotrivă.  Programări se pot face apelând numărul de call center 0744 781 781 sau completând formularul de comandă de pe https://thegreenproject.ro/comanda 

Colectarea la ECO BOX sâmbătă, 17 iunie 2023, între orele 10:00 și 15:00, în următoarele locații:

o Piața Flora

o Piața Zorilor

o Piața Ira

o Piața Hermes

o Piața Grigorescu

 

În plus, toți cei care doresc să se debaraseze responsabil de deșeurile electrice, au ocazia de a participa activ la o tombolă cu premii inedite. Pentru că ne dorim să răsplătim atitudinea corectă și comportamentul GREEN, premiile de anul acesta sunt:

o 2 x Abonamente săptămânale transport public

o 3 x Bilet 2 pers. – la spectacolele Teatrului Național Cluj-Napoca, stagiunea din toamnă

o 5 x Blender vertical

o 5 x Mixer cu bol

 

Extragerea câștigătorilor va avea loc vineri, 7 iulie, ora 15:00 la Centrul de Colectare din Jucu de Mijloc, strada Principala nr 24, hala 6. Lista câștigătorilor va fi postată pe site-ul www.thegreenproject.ro și pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/TheGreenProject.ro 

Campania de colectare este organizată de către Primăria Cluj-Napoca, împreună cu operatorul de colectare TGP – The Green Project, cu susținerea OIREP Eco Positive și a Agenției pentru Protecția Mediului Cluj.

 

 

Ce înseamnă DEEE?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile, corpuri de iluminat, care nu mai sunt utilizate, intră în categoria DEEE (deșeuri de echipamente electrice și electrocasnice) și trebuie reciclate. Practic colectăm și reciclăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează cu baterii.

Nu știi ce să faci cu echipamentele electrice vechi sau defecte?

Noi te ajutăm să scapi de ele în mod corect și responsabil față de mediul înconjurător prin serviciul GRATUIT de preluare de la domiciliu/sediu firmă, asigurând manipularea echipamente de la ușa apartamentului/depozit firmă/instituție până la centrul de colectare.

 

Ai grijă de mediu și de orașul tău! Alege să respecți întreaga comunitate din care faci parte, legea și, mai ales, mediul înconjurător – colectează responsabil deșeurile electrice!

Pentru detalii și informații despre campanie vă invităm să luați legătura cu reprezentantul TGP – THE GREEN PROJECT, Adrian Solomeș, la numărul de telefon 0744 781 781 sau la email: office@thegreenproject.ro

Thanks for sharing!

CLUJ NAPOCA - ZIUA M 23 (940 × 788 px)

Campanie de colectare aparate electrice de ZIUAMEDIULUI în Cluj-Napoca

Have a project for us?
Let's discuss it!