Campanie de colectare aparate electrice de ZIUA MEDIULUI în Baia Mare

Băimărenii continuă tradiția de ZIUA MEDIULUI, având încă o ocazie de a colecta responsabil aparatele electrice.

Și anul acesta Primăria Baia Mare împreună cu operatorul de colectare TGP – The Green Project lansează cu ocazia ZILEI MONDIALE A MEDIULUI o amplă campanie de informare, conștientizare și colectare a aparatelor electrice vechi, defecte, nefolositoare.

Campania se desfășoară în perioada 5 iunie–5 iulie 2023 și are 2 componente importante:

Colectarea de la domiciliu – pe întreaga perioadă a campaniei prin SERVICIUL PERMANENT DE COLECTARE adresat cetățenilor, dar și firmelor și instituțiilor publice deopotrivă. Programări se pot face apelând numărul de call center 0744 781 781 sau TELVERDE 0800 444 800 sau completând formularul de comandă de pe https://thegreenproject.ro/comanda 

Colectarea la puncte amplasate sâmbătă, 17 iunie 2023, între orele 10:00 și 15:00, în următoarele locații din Baia Mare:

o În parcul de la RFN

o Pe platoul din Piața Revoluției

o Intersecția bdul. Republicii cu str. Lupului

În plus, toți cei care doresc să se debaraseze responsabil de deșeurile electrice, au ocazia de a participa activ la o tombolă cu premii inedite și cu totul speciale. Pentru că ne dorim să răsplătim atitudinea corectă și comportamentul GREEN, premiile de anul acesta sunt:

o 1 x Bilet 2 pers. – ONE JAZZ FESTIVAL – ziua 1

o 1 x Bilet 2 pers. – ONE JAZZ FESTIVAL – ziua 2

>> premii oferite de Asociația ONE SOUND

o 10 x Bilet 2 pers. la spectacole – premii oferite de Ansamblul Național Transilvania

o 2 x Voucher 100 lei – cumpărături online – premii oferite de APILAND

o 5 x Blender vertical

o 5 x Mixer cu bol

>> Premii oferite de OIREP ECO POSITIVE

Extragerea câștigătorilor va avea loc vineri, 7 iulie, ora 15:00 la Centrul de Colectare din BaiaMare, strada Europa nr 21-23, hala 3. Lista câștigătorilor va fi postată pe site-ul www.thegreenproject.ro și pe pagina noastră de Facebook.

Campania de colectare este organizată de către Primăria Baia Mare, împreună cu operatorul de colectare TGP – The Green Project, cu susținerea OIREP Eco Positive și a partenerilor locali: ADIGIDM Maramureș, Garda de Mediu Maramureș, Agenția pentru Protecția Mediului Maramureș și Camera de Comerț și Industrie Maramureș.

Anul acesta ne bucurăm de 3 parteneriate noi, cu Asociația ONE SOUND, Apiland și Ansamblul Național Transilvania, cărora le mulțumim pentru că sprijină inițiativele menite să reducă impactul negativ al deșeurilor electrice asupra mediului.


Ce înseamnă DEEE?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile, corpuri de iluminat, care nu mai sunt utilizate, intră în categoria DEEE (deșeuri de echipamente electrice și electrocasnice) și trebuie reciclate. Practic colectăm și reciclăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează cu baterii.

Nu știi ce să faci cu echipamentele electrice vechi sau defecte? Noi te ajutăm să scapi de ele în mod corect și responsabil față de mediul înconjurător prin serviciul GRATUIT de preluare de la domiciliu / sediu firmă, asigurând manipularea echipamente de la ușa apartamentului /depozit firmă/instituție până la centrul de colectare.

Ai grijă de mediu și de orașul tău! Alege să respecți întreaga comunitate din care faci parte, legea și, mai ales, mediul înconjurător – colectează responsabil deșeurile electrice!

Pentru detalii și informații despre campanie vă invităm să luați legătura cu reprezentantul TGP – THE GREEN PROJECT Maramureș, Adrian Solomeș, la numărul de telefon 0744 781 781 sau la email: office@thegreenproject.ro

Thanks for sharing!

BAIA MARE - ZIUA M 23

Campanie de colectare aparate electrice de ZIUA MEDIULUI în Baia Mare​

Have a project for us?
Let's discuss it!